Visdoms-Tanntrekking

January 23, 2018

 

For mange år siden måtte jeg trekke 3 av de 4 visdomstennene mine, på grunn av betennelser og smerter. Imidlertid har jeg hatt en igjen, og den har alltid oppført seg eksemplarisk. Inntil for... jeg er litt usikker.... kanskje det var for ett år siden, eller kanskje var det for tre år siden.

Det er litt vanskelig å huske, for det var aldri akutt. Det begynte med at stadig oftere var det mat som satte seg fast mellom visdomstanna og tanna foran. Dette har blitt stadig verre, og siste året har det vært obligatorisk med tanntråd/ mini-børste etter hver eneste lille måltid. 

I går hadde jeg avtale med min eller beste tannlege at NÅ skulle det skje.

Når man skal i "stolen" er man jo ikke høy i hatten, selv om man vet at dette er smertefritt og ufarlig.

Først ble det sprayet litt, så dermed var det så vidt at jeg kunne kjenne injeksjonen. Etter et par minutter virket bedøvelsen. Jeg gaper opp, og etter ca 5 sekunder ( JA, sekunder) er tanna borte. 

Ikke noe ubehag og ikke noe smerte.  Glad og fornøyd for å kjenne denne flinke tannlegen! 

 

  

  

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

8 mars 2018

March 8, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts

January 25, 2019

January 25, 2019

March 8, 2018

January 23, 2018

January 7, 2018

December 26, 2017

December 10, 2017

November 29, 2017

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic