top of page
Nordmann innvalgt i ALTSO 
For første gang i Tyrkia ble en norsk person, Irene Presterud, medlem av ALTSO Women Entreprenuers Council.
IMG_2196.JPG

Irene Presterud, nyvalgt komite-medlem og Mehmet Sahin, President i ALTSO.

IMG_2197.JPG

Fra venstre: Irene Presterud, Mehmet Sahin (President i ALTSO) og borgermesterkandidat Anastasia Petrova Cetinkaya.

Alanya:

For første gang i Tyrkias historie enda en gang! 

Alanya fortsetter å være byen som kan skilte med "første gang noensinne" i Tyrkia.

For første gang er en av Borgermesterkandidatene en utlending, nemlig Anastasia Petrova Cetinkaya, som opprinnelig kommer fra Russland.

Nå opplever Alanya og Tyrkia enda en "første gang noensinne".  

Denne gangen er det norske Irene Presterud som har blitt valgt inn som medlem av ALTSO (Alanya Chamber of Commerce and Industry). 

Medlemskapet til Irene Presterud, som har gjort viktig arbeid for å fremme Alanya, betraktes som et betydelig skritt mot et mer internasjonalt råd. 

"Jeg er veldig glad for å være medlem av dette rådet, hvor jeg tror vi kan gjøre mye for å fremme Alanya.

Vi vil også arbeide for å fremme kvinners deltakelse både sosialt og i næringslivet i Alanya" sier Irene Presterud, som ble innvalgt etter initiativ fra Anastasia Petrova Cetinkaya (uavhengig kandidat til borgermester i Alanya) og Mehmet Sahin, president i ALTSO.

Hvem er Irene Presterud? 

Første gang Irene Presterud kom til Tyrkia var som turist i 1999, og 10 år senere, etter å ha kjøpt leilighet i Alanya, ble oppholdene både lengre og hyppigere.

I denne perioden startet Irene Presterud, som er uteksaminert fra The norwegian school of management (BI), helseturistfirmaet Tyrkiatjenester. 

Gjennom Tyrkiatjenester og også den senere tid gjennom nettstedet "Best in Alanya" har hun gjort et viktig arbeid for å promotere Alanya. 

Presterud har markert seg som en sterk Alanya-elsker, og hun organiserer også aktiviteter for norske turister som kommer til Alanya og for nordmenn som bor i Alanya.

bottom of page