top of page
Search
  • Irene

Tyveri av kunder

I dag skjedde det igjen. Denne gangen i Antalya.

På rolige dager er det mange som finner en liten ekstra-næring i å "finne" kunder.

I min bransje som er tannbehandling, så har det skjedd mange ganger. Kunden venter utenfor sin bopel eller hotell for å bli hentet. En drosje eller eller en sivil bil stopper og spør hvem de venter på, og de fleste svarer da at de skal til tannlege.

"Ja, vær så god og sett dere inn" sier sjåføren. Etter en stund aner de fleste uråd, særlig de som har vært hos oss før. Når bilen suser forbi der vi holder til, ja da forstår ikke sjåføren lenger "et kvekk" av engelsk. De blir kjørt til en annen klinikk, og skysset inn....

Når de spør etter undertegnede (som de har avtalt med) så blir det noen ganger sagt at jeg kommer senere, andre ganger at jeg overhodet ikke kommer denne dagen.

De fleste velger da å enten bare komme seg ut fra stedet de har havnet på, eller de ringer til meg. Men endel tror ikke at det kan være feil; de har tross alt blitt hentet "etter avtale", og om de da ikke har med seg telefon får vi heller ikke kontaktet dem.

Sånt skjer.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page