top of page
Search
  • Irene

2018-sesongen er i full gang

Når man går rundt i gatene eller på stranda; ja, nesten hvor man er i Alanya, så er det lett å registrere at det er endel mer turister i år enn det har vært de siste par årene. Dette er noe som gleder alle, fordi det betyr et bedre og enklere liv for de som lever av turisme og det er også bedre å være turist, fordi tilbudene blir større og stemningen blir god og mennesker utstråler glede og tilfredshet.

Mai måned har også vært fantastisk fin i Norge, det sies at det er tidenes varmeste mai-måned. Vi gleder oss også med de som er hjemme i Norge og har fått oppleve en fantastisk vår.

Når de/ dere forhåpentligvis kommer til Alanya i løpet av året, vil dere trolig oppleve minst 28 grader og sol og fint vær til langt uti oktober. For sommer-sesongen er lang i Alanya, og vi er fremdeles i starten. Vi har mye å glede oss til.

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page