top of page
Search
  • Irene

Visdoms-Tanntrekking


Visdomstenner

For mange år siden måtte jeg trekke 3 av de 4 visdomstennene mine, på grunn av betennelser og smerter. Imidlertid har jeg hatt en igjen, og den har alltid oppført seg eksemplarisk. Inntil for... jeg er litt usikker.... kanskje det var for ett år siden, eller kanskje var det for tre år siden.

Det er litt vanskelig å huske, for det var aldri akutt. Det begynte med at stadig oftere var det mat som satte seg fast mellom visdomstanna og tanna foran. Dette har blitt stadig verre, og siste året har det vært obligatorisk med tanntråd/ mini-børste etter hver eneste lille måltid.

I går hadde jeg avtale med min eller beste tannlege at NÅ skulle det skje.

Når man skal i "stolen" er man jo ikke høy i hatten, selv om man vet at dette er smertefritt og ufarlig.

Først ble det sprayet litt, så dermed var det så vidt at jeg kunne kjenne injeksjonen. Etter et par minutter virket bedøvelsen. Jeg gaper opp, og etter ca 5 sekunder ( JA, sekunder) er tanna borte.

Ikke noe ubehag og ikke noe smerte. Glad og fornøyd for å kjenne denne flinke tannlegen!

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page