top of page
Search
  • Irene

Januar i Alanya

For noen dager siden kom jeg tilbake til Alanya etter en lang periode i Norge. Været var fint, ca 15 grader og sol den ettermiddagen jeg landet på Gazipasa, men på kvelden ble det både lyn, torden og store nedbørsmengder. Men som vi vet, uvær kommer plutselig og forsvinner like plutselig i Alanya. Etter dette regnskyllet har Alanya vist seg fra sin beste "vinter"-side. Mye sol, og dag-temperatur på rund 20 grader. Noen tilbringer dagene på stranda, mens andre foretrekker å være mer aktiv. Selv prøver jeg - ihvertfall innimellom - å være mer aktiv. 6 januar tok jeg derfor turen fra Oba og opp til flaggborgen, en tur jeg brukte ca 2 timer på (forholdsvis rolig gange) .

Turen nedover gikk raskere, men ble litt lenger fordi jeg da gikk via sentrum i Alanya.

Jeg trives veldig godt i Alanya på vinterstid. Da er været som en gjennomsnittlig norsk sommer; ikke for varmt og ikke for kaldt.

141 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page