🐣 Påske i Alanya 🐣

March 30, 2018

Det er mange nordmenn som er i Alanya i påsken. Ca 60 stk av oss var tilstede på onsdags-klubbens mars-treff. En hyggelig kveld som det virket som alle satte pris på. Noen (meg selv inkludert) traff nye hyggelige mennesker, i tillegg til alle de flotte deltakerne jeg kjenner fra før.  Treffet pleier å være på nytt sted hver gang, og denne gangen var det Mitos i hovedgaten i Oba som var stedet. Utpå kvelden - etter at folk hadde spist - var det en tyrkisk musikk-gruppe som underholdt. 

 

 

En ting som er artig når man begynner å snakke med nye mennesker, er at etterhvert som praten går så finner man flere og flere felles referansepunkter. Veldig ofte treffer jeg mennesker med felles venner/ bekjente.  Denne onsdagen møtte jeg en som kom fra samme øy-kommune som meg.  På et tidligere treff traff jeg en kollega fra mange år tilbake. Sånt er alltid veldig hyggelig 🌻.

Det foregår også mange andre ting rundt i Alanya & Oba, blant annet har jeg sett at Tore Halvorsen & Helge Støholen skal opptre på flere restauranter. Har inntrykk av at de fleste synes det er  kjempeartig når de underholder, men ikke alle vil innrømme det.... Det blir nesten som å lese Se&Hør; ingen innrømmer at de kjøper det men alle leser det 😃.

 

 

 

De nordmenn jeg kjenner som bor i egen leilighet i her nede lager minst en middag hjemme i leiligheten i påsken, nemlig påskelam.  Det samme gjelder hos oss, i går var det lam til middag - tilberedt av min mann.  Takk til han, det smakte utmerket 😘🐑.

 

På denne tiden er det mange av de vinterstengte restaurantene som åpner, og det er veldig hyggelig å se at Alanya igjen kommer i "ferie-modus". Det er også mange typiske "turist-butikker" som åpner, og alt dette bidrar selvfølgelig til mer liv og røre. 

 

Nå skal resten av påsken nytes og første påskedag går turen til Istanbul.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

8 mars 2018

March 8, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts

January 25, 2019

January 25, 2019

March 8, 2018

January 23, 2018

January 7, 2018

December 26, 2017

December 10, 2017

November 29, 2017

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic