Romjul

December 26, 2017

Denne julen har jeg som vanlig tilbrakt i Norge. Selv om store deler av året blir tilbrakt i Alanya og Tyrkia forøvrig, så er det noe som gjør at en lengter til Norge når julen nærmer seg. Det kalles familie, venner & tradisjon. 

Så langt jeg har kunnskap om så har de fleste av "Best in Alanya" sine bidragsytere vært i Norge denne julen, både tyrkiske og norske. Noen av oss er i Norge i mange måneder nå på vinteren, andre i bare et par uker. Felles for oss alle er at vi synes det er utrolig deilig å komme tilbake til Alanya. 

Alanya i 2017 har vært en rolig "greie", det har ikke vært så mange turister som vi er vant til å se i gatene. Noe av dette skyldes at det har gått færre fly fra Norge til Alanya/ Antalya dette året. Derfor gleder vi oss veldig til 2018, det er nemlig satt opp betydelig flere avganger kommende år. 

"Best in Alanya" ble lansert dette året, og vi har flotte og kunnskapsrike mennesker med på laget. Vi håper å være med å bidra til at hver og en skal få mest mulig positive opplevelser i denne byen, og vi vil også tilstrebe å gi riktig og konsis informasjon i de sakene vi tar opp. 

Vi tar gjerne imot tips om det er noe spesielt du ønsker at vi skal skrive om. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

8 mars 2018

March 8, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts

January 25, 2019

January 25, 2019

March 8, 2018

January 23, 2018

January 7, 2018

December 26, 2017

December 10, 2017

November 29, 2017

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic